Ben je al die dure rekeningen meer dan zat en zou je graag elke maand wat minder willen betalen? Stap dan vandaag nog over op sim only. Vele mensen gingen jou al voor en dat is niet voor niets. Zij wilden ook wat minder betalen. Dit komt omdat er geen toestel bij inbegrepen zit. Alleen het abonnement wordt betaald en dat zijn vaak maar enkele euro’s. Met een sim only abonnement heb heb je ook de vrijheid om uit te zoeken welke smartphone je erbij kiest. Bij een vast abonnement bieden providers vaak maar één telefoon aan. Deze zit dan gekoppeld aan het abonnement, dus je bent min of meer verplicht voor dat toestel te gaan. Sim only bied je in dat opzicht veel meer keuzes tegen een lager tarief.

Wat is sim only?

De naam zegt het eigenlijk al; het is alleen een sim. Anders gezegd, je betaalt alleen maar voor een abonnement en niet voor een telefoon. Een sim only abonnement bevat alleen belminuten, internet en sms’jes. Je hebt geen andere vreemde toepassingen waarvoor je weer extra moet betalen. Een ander kenmerk van sim only is dat je nooit vastzit aan lange contracten voor twee jaar. Bij de meeste providers kun je elke maand opzeggen. Dit is ook voor veel mensen een reden om te kiezen voor een sim only abonnement. Ben je benieuwd welke mogelijkheden sim only voor jou meebrengt? Kijk dan eens op deze website.

Eigen nummerbehoud

Sim only biedt jou de mogelijkheid om eenvoudig over te stappen naar een andere provider. Daarbij kun je ook nog eens je eigen nummer behouden, wat natuurlijk een enorm pluspunt is. Wanneer je dit aangeeft, zal de nieuwe provider contact opnemen met de oude. Deze zet dan automatisch het nummer over op het nieuwe abonnement. Zoals je kunt zien biedt sim only ontzettend voordelen met zich mee, dus je zal wel gek lijken als je niet overstapt.