Ben jij op zoek naar een sim-only abonnement dat past bij jouw wensen? Het is enorm veel werk om alle telefoonproviders te bekijken om uit te zoeken waar je het goedkoopst een abonnement kan kopen. Gelukkig heeft Abonnementkeuze.nl daar een oplossing voor. Op deze website zijn alle aanbieders te vinden en kun je de abonnementen via de vergelijker met elkaar vergelijken!

 

Vergelijken via vergelijker

Op de website van Abonnementkeuze.nl kun je in de vergelijker al je alles aangeven wat jij wil. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de hoeveelheid MB’s data, minuten of de contractuur. De vergelijker geeft vervolgens de goedkoopste optie of de populairste opties weer! Via de website kan je vervolgens naar de aanbieding gaan en het abonnement afsluiten.

 

De vele voordelen van sim-only

Als je al een toestel hebt of liever een los toestel aanschaft is het handig om te kiezen voor een sim-only abonnement. Daarnaast krijg je geen inkomenstoets en BKR-registratie. Bij veel providers kun je maandelijks je abonnement wijzigen. Dus als je een maandje wil kiezen voor wat meer internet, dan is dat mogelijk! Zo kun je je abonnement wijzigen aan je bel- en internetgedrag.

 

Mocht je nu nog niet overtuigd zijn, dan wijzen wij je graag op het feit dat je vaak bij een sim-only abonnement veel goedkoper uit bent dan bij een abonnement met toestel. Omdat je bij een Sim Only abonnement niet maandelijks de kosten hoeft te betalen voor een mobiele telefoon betaal je veel minder! Doordat een provider een toestel niet hoeft terug te verdienen kunnen de kosten van een Sim Only zo laag mogelijk worden gehouden. Dit betekent dat je voor een Sim Only abonnement tot wel 80% minder betaalt dan voor een vergelijkbaar abonnement met een mobiele telefoon.