Er zijn flink veel GSM accessoires op de markt. Maar voor welke moet u nu kiezen? Het is niet mogelijk om ze allemaal te benoemen. Daarom halen we er enkele leuke en praktische accessoires voor u uit. Belangrijk bij het aanschaffen van een accessoire is, is dat de gebruiker er gemak van heeft. Een trend is, is dat accessoires er ook steeds gelikter en stijlvoller uitzien.

Simonly sim kaart


Uiteraard heeft je GSM ook een simkaart nodig. Een zeer populaire optie tegenwoordig is om in plaats van een abonnement simkaart een simonly simkaart aan te schaffen. De kosten hiervoor zijn vaak zeer laag. Echter krijg je in deze vorm er geen telefoon bij. Een simkaart kan je oa bestellen bij de sim only aanbieder simonlyprepaid.com. Bestel daar gemakkelijk je sim only prepaid kaart.

iPhone hoesjes


Het eerste wat u echt moet aanschaffen, is een hoesje voor uw telefoon. Uw scherm blijft vrij van krassen maar ook de behuizing blijft op deze manier netjes. Zodat de telefoon later nog eens te verkopen is, mocht u zelf een nieuwe aanschaffen. Valt uw telefoon? Dan hoeft u niet de stukken bij elkaar te zoeken. Een telefoonhoes is er in alle soorten en maten. Denk aan diverse kleuren, prints, vormen en/of materiaal. De hoeken van uw telefoon moeten vooral goed beschermd zijn. Bij aankoop van een dergelijke GSM accessoire moet u daar vooral op letten. Een telefoon die valt, valt meestal op een van de hoeken. Een dikke hoes is misschien wel steviger, maar voelt niet comfortabel aan in uw broekzak en is zwaarder. Bij voorkeur koopt u dus een telefoonhoes die licht en plat is.

Koptelefoon als accessoire


Een mooie koptelefoon is, tenzij u wat ouder bent en niet perse er zo hip bij hoeft te lopen, een erg nuttig item. Er zijn enorm veel modellen te koop tegenwoordig. Veel koptelefoons zijn te gebruiken voor alle merken telefoons. Let bij aanschaf van te voren op de comfort: hij moet gedurende een langere tijd makkelijk zitten. Let ook op het ‘lekken’ van geluid: ben je de omgeving niet tot last? Of sijpelen er niet teveel omgevingsgeluiden door juist? Let ook op de lengte van uw snoer. Voor een mobiele telefoon is een 3 meter lange kabel onhandig. Een koptelefoon met hoog rendement (dit drukt men uit in DB) heeft de voorkeur voor gebruik met hifi-apparatuur, terwijl een wat lagere DB weer het beste is voor mobiel gebruik.