Tegenwoordig gaat alles enorm snel en je moet je tijd nuttig besteden, zelfs je tijd in het openbaar vervoer, of als je even op een afspraak staat te wachten, altijd. Koop daarom een telefoon die hierin voorziet. De Microsoft Lumia 640 XL is dé telefoon voor de werkende man of vrouw die onderweg ook aan het werk wil kunnen zijn. Dankzij het 5.7 inch scherm kan je gemakkelijk al je documenten lezen en bewerken. Daarnaast heeft de telefoon een batterij die in stand-by stand wel 37 dagen mee gaat, waardoor je dus absoluut een hele dag met je telefoon kunt werken.

Waarom zou ik de Microsoft Lumia 640 LTE XL kopen?

Ten eerste is de naam Microsoft een garantie voor een telefoon die jaren meegaat, deze telefoon kan tegen een stootje. Daarnaast maak je gebruik van het besturingssysteem van Windows, Windows 8.1. Heb je een computer met Windows dan kun je de telefoon laten synchroniseren met je laptop waardoor je al je documenten en zelfs je agenda op je telefoon en laptop tegelijk hebt staan. Dat betekent dat je overal waar je bent, je aan het werk kunt of even snel je agenda kan bekijken. Nooit meer je laptop openen als je even snel dat document wil aanpassen, maar alles op je telefoon.

Wat kan de Lumia 640 LTE XL nog meer?

Dankzij de 1.2 GHz Quad Core Dragon processor van Qualcomm heb je een telefoon die verschillende taken tegelijk aan kan. Samen met de 15.0 MP camera aan de voorkant kun je haarscherpe foto’s nemen of prachtige video’s maken. Het grootste voordeel is nog wel de prijs, je kunt de Lumia 640 LTE XL al kopen voor 229 euro! Nergens koop je een telefoon van deze grootte en deze specificaties voor deze prijs.

Check alle Microsoft Lumia smartphones op De Lumia Club!