Ben je een echte sportliefhebber, dan is alles in 1 met Fox sports echt iets voor jou! Foxsports is momenteel het sportkanaal van Nederland. De echte sportliefhebbers kijken dan ook naar Fox Sports. Er zijn verschillende providers die alles in 1 met Foxsports aanbieden. Een voorbeeld van zo’n provider is Ziggo. Via de website kun je eenvoudig alles in 1 met Fox sports bestellen. Wanneer je kiest voor een snelle glasvezel internetverbinding kijk je altijd televisie in hoge kwaliteit.

Wat is Foxsports?

Wellicht ben je nog niet zo bekend met Foxsports. Wat is het precies en wat krijg je? Als je voor dit pakket kiest kun je naar Fox Sports Eredivisie, International en Go kijken. Je hoeft dus geen enkele sportwedstrijd te missen. Als je voor alles in 1 met Foxsports kiest krijg je overigens niet alleen toegang tot Nederlandse sportwedstrijden, ook de internationale wedstrijden kijk je gewoon mee. Wat kost dit prachtige pakket? Op dit moment heeft Ziggo een actie lopen waarbij je de eerste 4 maanden een lager tarief betaald. Er wordt slechts 12,50 euro in rekening gebracht per maand namelijk. Na 4 maanden betaal je het reguliere tarief van 25 euro per maand. De genoemde bedragen zijn van toepassing op het Foxsports pakket, het alles in één pakket wordt apart in rekening gebracht. De alles in 1 met Foxsports kosten verschillen, want er zijn verschillende pakketten beschikbaar. Kies je voor snel internet, dan betaal je uiteraard ook meer.

Toegang tot 6 zenders

Heb jij je keus al gemaakt? Alles in 1 met Foxsports geeft je toegang tot maar liefst 6 verschillende zenders. Op kanaal 421 vind je Fox Sports 1. Op kanaal 422 Fox Sports 2, op kanaal 423 Fox Sports 3, op kanaal 424 Fox Sports 4, op kanaal 425 Fox Sports 5 en op kanaal 426 Fox Sports 6. Er is dus altijd een kanaal waar je favoriete sport op te zien is. Hiervoor heb je een snel internet abonnement nodig.

Competities

Tot welke competities krijg je toegang met je keuze voor alles in 1 met Foxsports? Een hele hoop! Zo kun je onder andere kijken naar de Eredivisie, Jupiler League, KNVB beker, Premier League en Bundesliga. Daarnaast kun je ook wedstrijden van de UEFA Europa League, FA Cup, DFB-Pokal en de  Copa del Rey bekijken. Als je een tennisliefhebber bent heb je ook mazzel. Ook tenniswedstrijden van de ATP Tour en Wimbledon worden uitgezonden. De laatste drie die wij willen benoemen zijn de MLB , NHL en UFC, ook die kijk je eenvoudig als je besluit een alles in 1 met Foxsports abonnement af te sluiten.